Síguenos en redes sociales:

GESTIÓ AMBIENTAL

Iberdrola obté el primer certificat d’AENOR de ‘Huella Ambiental’

Han verificat 18 impactes ambientals derivats de l’empresa

Iberdrola obté el primer certificat d’AENOR de ‘Huella Ambiental’

Iberdrola s’ha convertit en la primera organització que obté el certificat de Huella Ambiental Corporativa d’AENOR, d’acord amb l’especificació tècnica internacional ISO/TS 14072 sobre Gestió ambiental-Avaluació del cicle de vida-Requisits i directrius per a l’avaluació del cicle de vida organitzacional.

Esta verificació acredita que Iberdrola ha calculat i identificat tots els impactes ambientals derivats de totes les seues activitats, tant a Espanya com en els seus filials i participades en el món amb l’objectiu de millorar-los i reduir-los. L’obtenció d’este certificat s’emmarca, a més, dins del compromís del grup amb els Objectius de Desenrotllament Sostenible (ODS) de l’ONU, especialment amb el número 7 —energia assequible i no contaminant— i el número 13 —acció pel clima—.

L’objectiu d’esta verificació per una tercera part independent i reconeguda és assegurar, de forma objectiva, la precisió i integritat de la informació. Per a concedir este certificat, AENOR ha observat 18 impactes ambientals durant l’exercici analitzat, com el comportament davant del canvi climàtic, l’esgotament de combustibles fòssils o els derivats del consum d’aigua, entre altres.

El càlcul de la Huella Ambiental Corporativa s’ha realitzat des d’una perspectiva de cicle de vida, és a dir, considerant no sols les afeccions directes sinó també les indirectes sobre les quals té influència, com amb els seus proveïdors.

Pulsa para ver más contenido para ti