Síguenos en redes sociales:

L’Oceanogràfic amplia horaris i experiències en Setmana Santa

El centre marí tancarà a les 20.00 tots el dies i a les 21.00 divendres i dissabte

L’Oceanogràfic amplia horaris i experiències en Setmana Santa

Amb motiu de la Setmana Santa, l’Oceanogràfic de València amplia el seu horari perquè el públic puga gaudir més temps de la visita pel major aquari d’Europa. Per a això, ha reforçat totes les seues experiències i activitats extraordinàries amb la finalitat d’atendre la demanda prevista per a estos dies. En concret, el centre marí roman obert des de les deu del matí fins a les huit de la vesprada durant tota la Setmana Santa, mentres que el divendres 29 i el dissabte 30 amplia el seu horari de tancament fins a les 21 hores.

El circuit Backstage Tour, la visita a l’Arca de la Mar (l’Àrea de Recuperació d’Animals de la Mar) i l’experiència La mar a les teues mans es realitzaran en rondes constants de matí i vesprada i en hores que s’indicaran amb precisió en el punt d’informació de l’Edifici d’Accessos i en la pàgina web oficial de l’Oceanogràfic; igual que les presentacions de dofins, que tindran lloc des de les 11.15 a les 20.00 hores.

També hi haurà projeccions continuades de les pel·lícules en 4D de 20.000 llegües de viatge submarí i L’odissea de la tortuga des de les 12.00 fins a les 19.00 hores.

Per a garantir una experiència agradable durant estos dies, l’Oceanogràfic també oferix entrades per trams horaris amb l’objectiu que els visitants puguen triar el moment que millor s’adapte a les seues preferències.

Pulsa para ver más contenido para ti