En les ultimes setmanes el Partit Popular hem anat presentant al nostre equip. Una de les últimes incorporacions anunciades és la del president de la Unió de Comerciants de Vila-real, Paco Arrufat. Cal canviar moltes coses al nostre poble, i entre elles necessitem una autèntica revolució comercial que ajude i impulse al nostre sector comercial, i qui millor per a fer-ho que els propis comerciants.

L’equip del canvi que hem format representa perfectament a la societat vila-realenca. Veïns compromesos en l’acció social, veïns que ambicionen una ciutat amb major activitat econòmica, industrial i major dinamisme comercial. Un equip que torne als pares la llibertat d’elegir quina educació volen per als seus fills. Un equip que es preocupe pel manteniment del nostre poble. Un equip on els esportistes vegen ateses les seus demandes. Un equip on els joves tornen a tindre veu. Un equip que entenga que cal posar en valor la família com a pilar de la nostra societat. Un equip que impulse l’activitat cultural i les nostre tradicions. Un equip que conjugue l’experiència en el govern de l’exalcalde Manolo Vilanova i l’empenta de noves incorporacions com Adrián Casabo.

En estos 8 anys de govern socialista a Vila-real hem vist com ens tancaven l’ambulatori de Torrehermosa. Vila-real s’ha convertit en una ciutat que està més bruta i abandonada que mai. S’han perdut més de dos milions d’euros concedits per a la millora de la nostra indústria. Els socialistes han deixat escapar infraestructures estratègiques com l’Estació Intermodal i les inversions educatives s’han resumit a un ascensor en 4 anys. I tot mentre els veïns hem vist com ens han pujat els impostos al màxim històric. El canvi en Vila-real ja no es tan sols una opció, s’ha convertit en una necessitat.

Per això et convide a que demà divendres 12 d’abril ens acompanyes en la presentació de la nostra candidatura. Vine i suma’t al canvi!

*Portavoz del PP en Vila-real