EL PROFESSOR HEREDIA LI MOSTRA DIFERENTS ESPAIS DE LA CIUTAT

La neta de l’escultor local José Ortells visita Vila-real

L’alcalde Benlloch rep a la sala de plens a Yasmina Bernat Ortells

Yasmina Bernat Ortells signa en el llibre d’honors de la ciutat en presència de l’alcalde Benlloch i del professor Heredia.

Yasmina Bernat Ortells signa en el llibre d’honors de la ciutat en presència de l’alcalde Benlloch i del professor Heredia. / MEDITERRÁNEO

L’alcalde de Vila-real, José Benlloch, va rebre ahir a la Casa de la Vila la neta de l’escultor local José Ortells, Fill Predilecte de la ciutat, Yasmina Bernat Ortells, qui va signar al llibre d’honor de l’Ajuntament. La neta d’Ortells ha estat de visita en la ciutat, amb la qual se sent fortament vinculada, i ha estat acompanyada durant la recepció pel professor i historiador vila-realenc Jacinto Heredia.

Yasmina Bernat Ortells, acompanyada pel professor Jacinto Heredia, ha estat al col·legi públic amb el nom del seu avi, José Ortells.

Yasmina Bernat Ortells, acompanyada pel professor Jacinto Heredia, ha estat al col·legi públic amb el nom del seu avi, José Ortells. / MEDITERRÁNEO

La signatura va tindre lloc a la sala de plens, davant de l’autoretrat d’Ortells que forma part de la galeria d’honors del saló consistorial, reforçat recentment amb les fotografies de tots els fills predilectes i adoptius de la ciutat.

Al llarg del cap de setmana, el professor Heredia va mostrar a Yasmina Bernat diferents espais emblemàtics de la ciutat, com ara l’església arxiprestal, el Museu de la Ciutat Casa de Polo --on Ortells té una sala dedicada-- o el col·legi que duu el nom de l’artista.