Síguenos en redes sociales:

operació única

Iberdrola signa amb BBVA un ‘préstec verd’ de 500 milions

Iberdrola ha firmat amb BBVA un préstec per import de 500 milions d’euros amb la categoria de préstec verd o green loan, la qual cosa ha permés unes condicions més avantatjoses per a la companyia. Es tracta de la primera operació d’este tipus realitzada en el sector energètic a nivell mundial, a més de ser el major import subscrit fins al moment en esta classe de finançament.

El préstec verd o green loan s’aplica a aquella operació que permet accedir a finançament o refinançament per a projectes sosteniblesment i socialment responsables. Així, l’import de 500 milions d’euros obtingut per Iberdrola s’emprarà en projectes relacionats amb eficiència energètica i renovables, fonamentalment.

Pionera / La categoria de verd és validada per l’agència independent Vigeo Eiris, que certifica la correcta aplicació dels recursos obtinguts d’acord amb els Green Bond Principles. Vigeo Eiris considera a més que els projectes a què es destinaran els recursos obtinguts estan alineats amb els següents Objectius de Desenrotllament Sostenible (ODS) de les Nacions Unides, que Iberdrola ha incorporat a la seua estratègia.

Amb la firma d’este préstec, Iberdrola torna a ser pionera en iniciatives de finançament sostenible.

Pulsa para ver más contenido para ti