Síguenos en redes sociales:

PROGRAMA HORIZONTE 2020

El projecte europeu Romeo reduirà costos en parcs eòlics ‘offshore’

Iberdrola lidera un consorci d’empreses líden en el sector

El projecte europeu Romeo reduirà costos en parcs eòlics ‘offshore’

Iberdrola Renovables Energia lidera un nou projecte europeu finançat pel Programa Horizonte 2020 de la Unió Europea. Es tracta de Reliable O&M decision tools and strategies for high LCoE reduction on Offshore wind (ROMEO), una iniciativa que té l’objectiu de reduir els costos d’operació i manteniment en els parcs eòlics marins (offshore) a través del desenrotllament d’estratègies i sistemes de monitorització avançats i per mitjà de l’anàlisi del comportament real dels components fonamentals de les turbines eòliques.

En ROMEO participen algunes de les principals empreses tractoras del sector eòlic offshore europeu, tractant-se d’una iniciativa que contribuirà amb clars beneficis econòmics, ambientals i socials als compromisos adquirits per la UE en la lluita contra el canvi climàtic i a la creixent presència de les energies renovables en el mix elèctric europeu.

Este projecte desenrotllarà una plataforma analítica i de gestió que permetrà la millora del procés de presa de decisió, facilitant l’evolució de les actuals estratègies d’operació i manteniment (O&M), basades en el manteniment correctiu de fallades i errors, a noves estratègies basades en l’estat real i de degradació dels components.

El projecte s’estendrà fins l’any 2022 i compta amb una financiació europea de 10 milions d’euros i un pressupost de 16 milions.

Pulsa para ver más contenido para ti