Síguenos en redes sociales:

Desplaçaments sense emissions durant aquesta Setmana Santa

Iberdrola compta en la seua aplicació amb al voltant de 100 punts de recàrrega disponibles

Desplaçaments sense emissions durant aquesta Setmana Santa

L’augment de la instal·lació de punts de recàrrega per a vehicles elèctrics a la província de Castelló permetrà als usuaris d’aquesta mena d’automòbils poder desplaçar-se al llarg d’esta Setmana Santa sense emissions per les carreteres castellonenques.

El fet que la majoria dels nous cotxes elèctrics ja compten amb una mitjana d’autonomia d’uns 400 quilòmetres i atés que gran part dels desplaçaments diaris que realitzen els vehicles a Espanya no superen normalment els 50 Km de mitjana al dia, està permetent que la venda d’automòbils elèctrics es vaja incrementant.

Iberdrola està duent a terme una ferma aposta per la mobilitat sostenible i en la seua aplicació Recàrrega Pública d’Iberdrola ja compta a Castelló amb el voltant de 100 punts de recàrrega disponibles. En aquesta app es poden trobar tant estacions de càrrega de la pròpia companyia com d’altres operadors, i des d’ella es geolocalitza el carregador, es comprova la seua operativitat en temps real i, en aquest cas, es pot reservar i pagar des del mòbil, i sempre amb energia 100% verd, procedent de fonts de generació renovable.

L’empresa compta amb infraestructures de càrrega situades a Castelló, Almenara, Santa Magdalena de Pulpis, Onda, Sant Mateu, Viver, Benicarló, Peníscola i Vinaròs, que estan disponibles durant les 24 hores del dia i formen part d’acords aconseguits entre Iberdrola, ajuntaments i empreses per a conjuminar esforços en la lluita contra el canvi climàtic i fomentar la sostenibilitat. Com a exemple, l’empresa creada per Iberdrola i bp ha posat en marxa recentment el seu primer hub de recàrrega ultraràpida a les Alqueries, amb capacitat per a la càrrega simultània de fins a huit automòbils.

Avantatges

La lluita contra el canvi climàtic és un dels reptes més importants als quals s’enfronta la humanitat en el s. XXI i la descarbonització de l’economia és una tasca en la qual hem d’estar tots implicats. Per a accelerar el canvi cap a un model resilient i respectuós amb el planeta, és necessari emprendre tres línies d’actuació: desplegament d’energies renovables, impuls a la innovació tecnològica i electrificació de l’economia, el transport i l’edificació.

La mobilitat elèctrica es converteix en una peça clau per a la transformació del model. Es tracta d’una tecnologia neta que ajuda a reduir les emissions de gasos contaminants i millora la qualitat de l’aire a les ciutats ja que els vehicles elèctrics no emeten diòxid de carboni ni altres contaminants, un efecte encara més positiu si els vehicles elèctrics es nodreixen de fonts d’energia renovable.

Pulsa para ver más contenido para ti