LA RÚBRICA

Una sucursal de València

Ignasi Garcia

Ignasi Garcia

La senyora Carrasco ha convertit l’Ajuntament de Castelló, en una sucursal de València. Més concretament, en una sucursal del Partit Popular de València. Passades les eleccions de maig i a la vista del resultat, on les dretes havien de governar, però el PP no tenia la majoria que volia, era un «secreto a voces» que les senyores Pradas i Fabregat, que eren regidores de l’Ajuntament i diputades a les Corts havien d’abandonar un dels dos càrrecs, això és el que volia la senyora Carrasco, i així ho va publicar la premsa local, però el seu «jefe» d’Alacant li va parar els peus i l’ha marcat el ritme en tot moment, ficant el partit i els seus interessos electoralistes, per sobre d’allò que necessitava la ciutat; que és un Govern que gestione i treballe per Castelló i el Grau.

Els ritmes del PP han paralitzat l’Ajuntament de Castelló. Durant dos mesos i mig, des que Carrasco va ser nomenada alcaldessa, no es celebrarà cap comissió informativa on l’oposició poguem preguntar o fer cap petició. La transparència la volen soterrar ràpidament. A més, Carrasco ha fet que Castelló siga l’últim municipi de la província a celebrar el plenari d’organització. L’últim dia, a última hora, i tot per amagar que el primer en què el PP i Vox es van ficar d’acord, abans inclús que en les regidories que portaran cadascú i el programa de govern, va ser en incrementar els assessors i les retribucions del govern municipal. Això després d’estar quatre anys i una campanya parlant de «gasto político inecesario». Primers els diners, després les cadires i per acabar un programa amb olor de naftalina.

Però és que a sobre, des de l’aprovació el 28 de juny de l’Organigrama de l’Ajuntament i com quedaven les competències, el PP ja ha fet tres modificacions. En menys de dos mesos de govern del PP, l’Ajuntament de Castelló ha tingut quatre organigrames diferents, amb tot el retard i problemes que això suposa per la gestió municipal, amb regidors que no estan centrats en la ciutat, perquè pensen en on estaran demà. Tot això perquè Carrasco ha anteposat el seu partit polític a la ciutat que ha de governar, convertint-nos en una sucursal del PP de València.

Portaveu Grup Municipal Compromís a Castelló

Suscríbete para seguir leyendo