Opinión | LA RÚBRICA

Vamos a morir todos

Supose que coneixen un fals argument en els debats que consisteix a burlar-se de qui es té enfront i exagerar el seu posicionament. Amb aquest recurs, he de dir-los, que no s’entra al fons de la qüestió, sols es menysprea a qui es té enfront i es passe olímpicament d’allò que diu.

Açò li passa al govern de Carrasco cada vegada que algú diu canvi climàtic, se’n burlen i fan la broma, «oh! Vamos a morir todos, jajaja». No és una reacció innocent, és una acció calculada de gent que vol el poder coste el que coste i que no té cap intenció de raonar.

La dreta de Castelló ni entén, ni sap, ni vol enfrontar els reptes que totes i tots tenim davant el canvi climàtic. Uns reptes que ens afecten mediambientalment, a la nostra salut, societat i economia.

Ombres als patis

Un exemple és la situació que es viu al pati de l’escola Mestre Canós, que com saben està traslladada provisionalment mentre es fa la reforma integral del centre. Doncs bé, en l’actual pati, sense ombres, el passat setembre l’alumnat va acabar patint insolacions. Davant d’això, Compromís ens vam reunir amb l’AMPA, vam reclamar accions, vam demanar que es fes una memòria del que costaria instal•lar tendals i ombres i vam portar una moció al ple, que va ser aprovada per instal•lar ombres als patis escolars. Tot açò en novembre.

Arribats a abril, i davant la calor, la direcció del Mestre Canós recomana que els xiquets porten gorra i crema solar al patí i, mentrestant, el PP i Vox fan broma i burla mirant cap altre costat. No ens mereixem un govern així.

Portaveu de Compromís a l'Ajuntament de Castelló