El trasllat de la Immaculada obri els actes religiosos de la festa anual de les purissimeres de Vila-real

El trasllat, ja sense restriccions per la pandèmia del cóvid-19, de la imatge de la Puríssima fins a l'església arxiprestal de Vila-real va obrir ahir a la nit els actes pròpiament religiosos de les festes anuals de la Congregació de Filles de Maria Immaculada. Portadors i integrants de l'entitat van acompanyar la seua patrona des del mateix moment de l'eixida de la seu social de les purissimeres, ubicada davant del jardí i la basílica de Sant Pasqual. La propera cita serà hui i demà, amb l'ofrena d'aliments per a Càritas.

Així mateix, el diumenge, 4 de desembre, tindrà lloc la festa de l'Arxiconfraria de la Felicitació Sabatina, coneguda tradicionalment com la Festa de les Casades; el 8 de desembre serà la festa litúrgica; i el diumenge 11, la celebració principal de la congregació o Festa de les Fadrines.

El trasllat de la patrona de les purissimeres es produeix tan sols quatre dies després de la celebració de la tradicional Velaeta, una espécie de pregó que anuncia l'inici de les festes anuals de la congregació.