Educació

Els aularis de 2 anys del Pinar, La Marina i l’Artero, llestos per a entrar

L’alumnat dels centres podrà gaudir de les instal·lacions renovades després de tot el curs en altres espais alternatius per les obres

María España, en una visita als centres en obres.

María España, en una visita als centres en obres. / Pepe Lorite

La regidora d’Educació, María España, va avançar ahir la finalització de les obres de les aules de dos anys dels col·legis La Marina, Vicente Artero i El Pinar. Uns centres que van iniciar el curs sense aquestos espais, per «un problema heretat de l’anterior equip de govern i desbloquejat en els darrers mesos, que ja s’ha acabat», va dir.

La Marina

«En el cas del centre escolar La Marina, els alumnes ja han fet el trasllat a les aules noves, mentre que en els altres dos col·legis, ahir -per dimarts- es van realitzar les revisions pertinents i ja només falta la neteja per a poder fer el trasllat dels xiquets a les classes», afirma l’edil.

Vicent Artero i El Pinar

Els alumnes de 2 anys del centre del Grau han estat durant les obres en el centre en una aula de l’escola infantil municipal Mar de Somnis, mentre que els més menuts dels col·legis Vicente Artero i El Pinar han estat en altres dependències dels seus propis centres durant els treballs.

Mestre Canós

España va assegurar que «aquesta setmana s’instal·laran els tendals al pati del Canós, tal com es va informar la direcció del centre i també als grups de l’oposició aquest hivern», que serviran per a crear espais d’ombra i combatre les altes temperatures en els mesos de més calor. «És una prioritat que els alumnes estiguen en les millors condicions», va insistir.

Manteniment d'escoles

 D’altra banda, el govern municipal incorporarà 350.000 euros del romanent de 2023 al pressupost destinat a la neteja de col·legis «en una aposta decidida per tindre les instal·lacions en perfecte estat, amb treballs en coordinació amb la regidoria de Serveis Públics», assenyalà la regidora d’Educació.