TERCERA FASE DE LA REHABILITACIÓ

Morella adjudica per 700.000 € noves obres al Colomer Zurita

Construiran espais per les associacions, sales d’estudi i la biblioteca

El passat desembre es van col·locar bigues al sostre de l’emblemàtic edifici.

El passat desembre es van col·locar bigues al sostre de l’emblemàtic edifici.

Nou pas rellevant per culminar el projecte de rehabilitació de l’emblemàtic edifici Colomer Zurita de Morella. L’Ajuntament va anunciar ahir l’adjudicació de les obres de la tercera fase de la reforma, que executarà Estudio y Método de la Restauración SL, amb un pressupost de 705.850,95 euros. Aquesta firma ha obtingut la millor puntuació, amb un augment dels terminis de garantia de l’actuació en cinc anys. Els treballs, que començaran en les pròximes setmanes, s’executaran en un termini d’entre set i nou mesos, amb un equip tècnic amb experiència.

En aquesta part del full de ruta, construiran sales polivalents i d’estudi, espais per associacions del municipi, i ubicaran al claustre de l’immoble la biblioteca municipal. El pla Conviure de la Generalitat i ajudes del Fons Eòlic ajudaran a fer front a les despeses.

«És molt important avançar en la recuperació d’aquest edifici tant volgut pels morellans i que albergue activitats per al poble.em fet un gran treball per obtindre fons d’altres institucions», diu l’alcalde, Rhamsés Ripollés.

TEMAS