Magdalena 2024

Fadrell porta l’espectacular món del circ a la festa plena

Paula, Lidia iCarlos pugen al tron de la gaiata 2 en una gal·la plena de sorpreses

El Palau esdevé una gran carpa de colors amb humor, música i contorsionistes

Nit de circ al Palau de la Festa de Castelló en la gran gal·la de la gaiata 2 Fadrell per a presentar als seus màxims representants per a la Magdalena 2024. Les madrines, Paula Torres Claramonte i Lidia Leandro Valero, i el president infantil, Carlos Leandro Valero, van guadir del major espectacle del món, amb humor, malabars, plats giratoris, animals exòtics i cavalls ballarins a l’estil del Rei Lleó, i un mestre de cerimònies ansiós de trobar al president, Manuel López Safont.

Les madrines i presidents de Fadrell per a la Magdalena 2024, en la seua gran nit, al Palau.

Les madrines i presidents de Fadrell per a la Magdalena 2024, en la seua gran nit, al Palau. / Toni Losas

Una vetllada plena de màgia i amb moltes sorpreses, que va començar amb animació i somriures a gogó des del minut cero, rebent a l’escenari al portaestandart,Salvador Sifre Soler, i les col·laboradores Silvia Rochera Gómez, Nerea Ojalbo Sidro, Marina Doñate Soler, María Carpio Miralles i Noelia López Tomás, que van precedir la recepció de les màximes representants del sector la Magdalena passada, la madrina infantil i dama de la ciutat Judith Subero Feliu;i la madrina, Laura Traver Sanchis.Elles van ser les encarregades d’imposar la banda, primer, a la comissió major.

Comissió major

Una a una, van desfilar les dames d’honor Alba Claramonte Mondéjar, acompanyada per Adián Doumere Fabregat;Beatriz Fabregat Calatayud, amb José Selma Gruas;Marisol Barreda Gil, amb Rubén Gil Beltrán;Ana García Martínez, amb Robert Negru;Nora MartíConejos, amb Iván García Padial;Ana María García Gaviro, amb PabloMoliner Baidez;i Alejandra Escorihuela Sangüesa, amb Jaime Sasancos Taús. I després, les gaiateres d’honor Laura Polomo Martí, del braç de Jesús Pastor Chover; Sofía de Zayas González, amb Rubén Llansola Rico;Andrea Molés Mir, amb el vicepresident David Fullera Cruz;i la madrina d’honor, Patricia Doñate Soler, amb el vicepresident Txema López Edo.

"Pasen y vean", la comissió infantil

Després d’un màgic «pasen y vean» de la gent del circ, va ser el torn dels més menuts del sector, amb les dames Gala Zubieta Centeno i Martina Morales Carpio, acompanyades per Leo Morales Carpio;Alexia Pinzón Beltrán, Catalina Cojocaru Beltrán, Martína González Beltrán, Valeria María Martínez González, Valeria Morales Carpio, Noa Martínez Bailén, amb Hugo Sifre Asensi,Alba López Guillamón;i Akane Fullera López;juntament amb la madrina d’honor, Carmen Zubieta Centeno, i el president d’honor, DiegoSubero Feliu.

En peu, el sector va rebre Paula, Lidia i Carlos, que van imposar el títol de Llaurador de l’Any al Som Festival, en la persona del seu director, Juan Carlos Vidal.

Suscríbete para seguir leyendo