Iniciativa per als visitants

Castelló busca millorar la seua posició turística creant paquets d’experiències

El patronat municipal organitza reunions amb empresaris per a donar contingut a la proposta

Reunió amb els empresaris locals per explicar la idea dels paquets turístics.

Reunió amb els empresaris locals per explicar la idea dels paquets turístics. / Mediterráneo

B. Martínez

Castelló disposa de diferents atractius de caràcter patrimonial, paisatgístic o gastronòmic, però fins ara es difonen de manera tímida. Per acabar amb esta sensació, des de l’àrea de Turisme es treballa amb noves idees que afegisquen atractiu a la ciutat, i fer-la un punt d’atracció de visitants.

La regidora de Turisme, Arantxa Miralles, ha mantingut en l’edifici Menador una sèrie de reunions amb empreses de diferents sectors amb l'objectiu d'escoltar les seues propostes. La intenció és confeccionar paquets que ajuden a potenciar l’oferta turística de la ciutat. Esta iniciativa, que serà duta a terme per primera vegada pel Patronat de Turisme, pretén construir experiències úniques fomentant un turisme de qualitat en el qual es mostre l'ampli ventall de possibilitats que oferix Castelló.

Conveni

Per a construir estos paquets turístics, s’ha signat un conveni amb EsMediterráneo, una agència que treballa en la promoció turística i que té contacte amb més de 7.200 teleoperadors a tot el món. «Volem posar a Castelló en el mapa internacional a través de la construcció d'ofertes que afavorisquen els molts atractius que té la nostra ciutat de la mà de les nostres empreses», segons ha assenyalat la regidora.

Al llarg del matí d’ahir es van mantindre tres reunions en les quals la regidora de Turisme ha pogut explicar a les empreses interessades les necessitats que té el Patronat a l'hora de dissenyar els paquets turístics. Arantxa Miralles va indicar que volen «dissenyar experiències que fusionen la riquesa de la gastronomia castellonenca amb tots els elements d'oci que es puguen gaudir en la capital de la Plana, acompanyats de les millors ofertes hoteleres».

Experiència inèdita

La regidora va assenyalar que és la primera vegada que es crea una idea d’estes característiques per impulsar el turisme a Castelló, al mateix temps que va opinar que li resulta «incomprensible que el Patronat de Turisme no tinguera fins ara una oferta de paquets turístics.

El buit demostra la deixadesa que ha caracteritzat la gestió del govern anterior, on la qualitat turística no era una prioritat».

Pel que fa a l’objectiu de millorar el posicionament de la ciutat en el camp del turisme internacional, Miralles valora que la col·laboració amb les empreses locals «és un pas crucial en eixa direcció».