Firma invitada

D'entrada, somiem

Verònica Ruiz

Verònica Ruiz

Mou la campanya electoral i Compromís estem ben situades, perquè cadascuna de les persones que formem part d‘este projecte estem plantejant esta etapa com una extensió del treball que hem vingut fent estos anys: llibreta, llapis a la mà i oïdes.

Esta manera de fer ens permet extraure de manera més efectiva les demandes de la gent i, si després d’escoltar-nos ens intercanviem una mirada i un somriure, sabem que la cosa anirà bé, o almenys que avançarem tot el que es puga. Les enquestes ens ho estan dient: Compromís es la força política que més fidelitat té de cara a estes eleccions del 28-M. La gent que ens va votar no faltarà a la cita amb les urnes. 

Esta és una bona notícia que ens anima a redoblar esforços i desbordar el nostre resultat de comicis anteriors. De fet, les altres vegades les enquestes a estes alçades ens donaven unes previsions que després en les urnes hem superat àmpliament. Les campanyes senten bé a Compromís. S’imagineu quin serà el nostre resultat ara que les enquestes ja estan dient que millorarem resultats?

Imaginem. Perquè les altres vegades que ho vam fer, ho vam aconseguir. Pensem quan vam imaginar que els xiquets no pagarien pels seus llibres. O quan imaginàvem que els nostres familiares dependents podrien tindre accés a una ajuda econòmica. O quan miràvem aquells barracons i sommiàvem amb escoles noves.

Esto somnis estan ja ací. Divendres al Parc Ribalta, miraves als ulls de la gent i els veies imaginar una sanitat millor, unes ulleres gratuïtes per als seus xiquets, un servei de rodalies eficient, una instal.lació de plaques fotovoltaiques respectuosa amb el territori i serveis públics a l’accés de tothom. 

Candidata de Compromís a Les Corts per Castelló

Suscríbete para seguir leyendo