FIRMA INVITADA

El progrés de Cabanes i la Ribera

David Casanova

David Casanova

En el ple del mes de desembre va ocórrer una gran fita per al poble de Cabanes i la Ribera, l’aprovació dels pressupostos per a l’any 2024. I dic que va ser una gran fita per la importància en si de tindre uns pressupostos, però també, perquè des del desembre del 2021, fa ara dos anys, malauradament no s’aprovaven pressupostos. En la vida, igual que en la política, hi ha anomalies complicades d’entendre i persones que es consideren per sobre del bé i del mal. Però, dissortadament tot té un límit i gràcies a l’esforç i dedicació, les festes de Nadal han vingut de la millor manera possible.

Des del govern de progrés de Cabanes hem configurat uns pressupostos que impulsaran els sectors socials, econòmics, laborals i familiars, esperonant el nostre municipi perquè siga capdavanter a la Plana de l’Arc.

Xafar el carrer

El ple municipal ha aprovat un pressupost que ascendeix a 4.282.309 euros a pesar dels vots en contra d’un Partit Popular que continua posant bastons a les rodes, fent una oposició destructiva i sense pair encara la voluntat del poble per un govern de coalició entre Units pel Poble-Compromís i el PSPV. El Cabanes i la Ribera que volem només és possible amb aquelles xicotetes coses que tant ens representen: Xafar el carrer i escoltar les reivindicacions del veïnat. Perquè, a través de la política i la gestió municipal, millorem la vida de les persones amb polítiques socials a l’atenció del veïnat, com amb el servei del taxi sanitari, que s’amplia (la partida) a 30.000 euros per al 2024 o la reobertura de la unitat de respir amb 18.000 €. La dinamització del Casal Jove, amb més actes, activitats i sessions de formació també forma part del nou pla per a Cabanes per al 2024. Pel que fa a la inversió en Cultura, enguany s’augmenta la partida fins als 50.000 euros per poder oferir una programació cultural de primer nivell. I és que ja ho deia el Tio Canya: «Cultura morta. Poble mort», i nosaltres som molt de cultura.

Amb aquest nou pressupost podrem: asfaltar carrers i camins per fer Cabanes més bonica. Millorar el teixit associatiu i les infraestructures industrials. Esdeveniments esportius... i moltes coses més per fer realitat el Cabanes i la Ribera que volem.

Alcalde de Cabanes