LA RÚBRICA

N-232: una fita per als Ports

Rhamsés Ripollés

Rhamsés Ripollés

L’adjudicació de les obres d’eixamplament i modernització de l’últim tram que quedava per actuar en l’N-232, entre la Torreta i Morella, donarà pas en breu a les màquines i als moviments de terra. Amb aquesta última fase es tanca una inversió històrica del PSOE per a la nostra ciutat i comarca. Si ho sumem tot, hauran sigut més de 70 milions d’euros d’inversió per a acabar amb la carretera angosta i sinuosa que ens distanciava de la costa i que ens feia menys competitius a l’hora d’atrapar oportunitats de negoci.

Després de dècades de reivindicacions i promeses incomplides, el fet real i provat és que ha sigut el govern de Pedro Sánchez el que més ha complit amb el nord de Castelló. Ho ha fet donant l’impuls definitiu a aquesta infraestructura fonamental per al desenvolupament de l’interior provincial. Tota una fita que ara hem de saber aprofitar per a potenciar el turisme rural, l’agricultura i la ramaderia, sectors clau per als nostres pobles.

Qualitat de vida

L’N-232 a Morella és un exemple paradigmàtic de l’aposta del Govern del PSOE pel desenvolupament rural. És un projecte que permetrà millorar la qualitat de vida dels veïns de la comarca dels Ports i que contribuirà a la cohesió social i econòmica del territori reduint el temps de viatge entre la capital dels Ports i Vinaròs. Un revulsiu per a l’economia de tota la comarca.

Mentre el PP en la Generalitat menysprea les comarques del Maestrat i els Ports, l’executiu central aposta per elles. Vull agrair al govern la permanent coordinació i el treball conjunt per a fer-ho possible i que ho continuarà sent, de ben segur, durant l’execució de la desitjada obra.

En el PSPV-PSOE som un partit seriós que gestiona per a convertir aquestes comarques en risc de despoblació en territoris de progrés, benestar i desenvolupament. Aquesta és la Morella que val la pena, la que promou projectes pel benefici col·lectiu i un futur d’esperança, lluny d’egoismes personals, com el que ha demostrat la persona que encapçala el nostres ajuntament, que ens avergonyeixen aquests dies.

Portaveu del PSPV-PSOE de Morella i diputat provincial