LES BASSES ESTAN PLENES PER AL SECTOR AGRÍCOLA I RAMADER

Morella intensifica els protocols enfront de la sequera al territori

Les explotacions tenen punts d’abastiment hídric a Torre Segura i Fàbrica Giner

Les basses per obtindre aigua estan a la Torre Segura (imatge) i la Fàbrica Giner. | MEDITERRÁNEO

Les basses per obtindre aigua estan a la Torre Segura (imatge) i la Fàbrica Giner. | MEDITERRÁNEO / R. D. M.

R. D. M.

Morella i la comarca dels Ports, igual que tot el territori espanyol, travessen una època de sequera a causa de l’absència de precipitacions en els últims mesos. Enfront d’aquesta situació, l’Ajuntament ha intensificat els protocols per abastir d’aigua les explotacions agropecuàries amb els diferents punts d’abastiment hídric repartits pel terme municipal.

Actualment, les basses disponibles per a obtindre aigua estan situades a la Torre Segura i a la Fàbrica Giner. Aquestes es troben quasi al 100% de la seua capacitat i les persones interessades a utilitzar els seus recursos ho han de fer a través de les oficines municipals o de la regidoria de Desenvolupament Rural, i informar sobre l’aigua que necessitaran per a gestionar i controlar este recurs.

El regidor de Desenvolupament Rural, Joel Pascual, destaca que «els punts d’abastiment d’aigua són molt importants en situacions com aquesta» i afig que «tant a la Torre Segura com a la Fàbrica Giner les basses estan plenes i disponibles per a les explotacions que ho necessiten». H