La rúbrica

No passaran. I no han passat!

ruth Sanz

No passaran. I no han passat. Este diumenge electoral Espanya ha dit no a un govern d’ultradreta. Corríem el risc que els radicals que somien cada nit amb les cadenes del franquisme tornara a assumir el poder de l’Estat amb la màscara de demòcrates però la ciutadania espanyola ha sabut parar-li els peus. Tant a Vox com al PP, responsable únic que hui, al País Valencià, els negacionistes de la violència de gènere i del canvi climàtic tinguen responsabilitats de govern. El context no era fàcil, la dreta política i mediàtica han tret tota l’artilleria per a destrossar la imatge del president Pedro Sánchez i del PSOE, insultant, criticant, mentint directament a la cara de l’electorat o embrutant espais públics com ha ocorregut a Castelló i rodalies. La ciutadania ha sabut dir no a la mala política, a la que feia trontollar el model de vida i de convivència que gaudim, i dona les claus de la governabilitat al Partit Socialista per a continuar fent camí i avançant en drets i llibertats de manera decisiva. Seguirem creixent amb la mateixa il·lusió i energia que el primer dia.

El que va passar anit em fa enorgullir-me del meu país. Mentre a Europa l’extrema dreta va guanyant terreny a base de populisme, a Espanya se la desterra. I és perquè els espanyoles i les espanyoles prefereixen progrés, la política econòmica responsable i els avanços en drets front als retrocessos i les censures de les dretes. La democràcia és sabia i ha dit no a la involució.

Els 100.000 vots dipositats a Castelló amb la rosa del PSOE són 100.000 veus a favor dels drets de les dones, la dignitat de la classe treballadora, pel futur de les pensions, la llibertat a la cultura i la diversitat de l’amor.em augmentat en paperetes i percentatge de vots i ho hem fet perquè la gent està orgullosa del que hem aconseguit en la pitjor de les circumstàncies.

Gràcies, de veritat, a totes les persones que han fet possible que la festa grossa de la democràcia haja transcorregut sense problemes, en llibertat i transparència. Espanya serà progressista perquè així ho ha volgut la gent eixint a votar un diumenge d’estiu perquè creuen en la democràcia i en el seu deure ciutadà. S’obrin quatre anys més en què seguir ampliant drets.

Portaveu del PSPV de la província de Castelló

Suscríbete para seguir leyendo